JUAL TAS DAN JAM TANGAN ONLIN pin BB : 26781074 / 75c862b0

Rabu, 17 Oktober 2012

LIRIK LAGU Awan Gunawan "IKI JOWO STYLE"

Awan Gunawan Cs membuat video "iki jowo style"

Jika diperhatikan lirik lagu lebih mengajak anak muda untuk tetap melestarikan budaya kita sendiri, namun tidak serta merta pula antipati dengan budaya yang lain. Boleh mempelajari budaya lain asal jangan melupakan kekayaan budaya sendiri.
ini lirik lagunya :




Iki Jowo Style!

Ireumi.. moaseyo annyeong haseyo gomawoeyo

eotteoseyo masitge deuseyo bulan haeyo

mian heyo, usu osseo Iki opo too?? Apayo?!!

Yen meh sinau bahasa Korea ora popo

tapi yen mung nggo nggaya malah dadi nyusahno

Mungkin demam artis Korea remaja tekan dewasa

pengin nonton konser mereka

Aku wong Jowo

senajan raiso

koyo ngono (hey.. !)

nggaya ngono (hey.. !)

nanging ayo podho

njogo budoyo

ben ra gelo (hey!)

ben ra leno (hey!)

Sopan.. ramah tamah.. lembut.. ora semrawutt.. wutt.. wuttt.. wuuutttt..

Iki Jowo Style!

Heeeei... aku wong Jowo

Iki Jowo Style!

Dimulai soko lagu, filem hingga sinetron

rambut klambi Korea mungkin digandrungi cah nom

tapi santun berpakaian jangan dilupakan

ojo ngasi kebablasan..... ....

Heladalah! yen nggo biasaan iso dadi masalah

iso dadi lemah akidah lali ngibadah

wis ayo cah kono kabeh podho ngaji sik

iku luwih becik

dewe wong Jowo nduwe budhoyo..

toto kromo.. (hey!)

taat agomo.. (hey!)

Ayo podho-podho njogo budhoyo

ben ra gelo (hey!)

ben ra leno (Hey!)

Sopan, ramah tamah, lembut ora semrawutt.. wutt... wutt... wuttttt!

Iki Jowo Style! Jowo Style

Heeiiiiy.. aku wong Jowoo..

Asli Sragen kono....

Iki Jowo Style!

0 komentar:

Poskan Komentar